за нас

Основана през 1991 г., standford group, първата в индустрията, която започва да планира собствен план за развитие на колективизацията, след близо 30 години, тя има: standford industrial (hongkong) co., ltd., шенжен standford industries co., ltd., шенжен standford donghong cloth co., ltd., шенжен juncai buckle co., Ltd., шенжен mengxin luggage co., ltd., груповата дейност обхваща целия производствен процес на шиене на продукти, включително r & d, производство и продажби на плат, ремъци, катарама и цип. Групата има: усъвършенствано предене, тъкане, боядисване и довършителни one-stop интелигентна лента за тъкане, оборудване за производство на въже; голяма вносна линия за производство на плат; пълно оборудване за производство на цип и катарама; разнообразие от компютъризирано оборудване за обработка на шиене, както и поддържащо инспекционно оборудване. Производството на всяка компания в групата е в съответствие с международните/националните изисквания за опазване на околната среда. По силата на разходното предимство на групата в тъканта, ремъка, цип, катарама и шиене, ние можем да предоставим на клиентите управление на one-stop верига за доставка на r & d, вземане на проби и производство, и да продължи да създава максимална стойност за клиентите. Икономическата глобализация носи възможности и предизвикателства. Standford group ще продължи да надминава себе си, ще подобри цялостната конкурентоспособност и ще се стреми да се превърне във водещо бенчмарсинг предприятие в бранша.

Виж повече

новини

Как да изберем променлива тъкани дърпа, за да се гарантира качеството на продукта

Основният продукт на променливата фабрика за издърпване на ремъци е променливо издърпване на ремъци, което е много често срещано в нашия живот, особено в дрехите.


Как да шият променлива треска дърпа

А. сгънете и шият кърпа, за да образуват цилиндрична форма b. отворете сумата за шев, сгънете ръба на кърпата наполовина ширината на еластична лента и шият. Оставете 2 см в шева за носенето на променливата треска дърпа.


In-house тест


Доставчиците на памук имитация ремъци ви кажат характеристиките на чист памук ремъци

Хигроскопичност: памучната лента има добра хигроскопичност. При нормални обстоятелства лентата може да абсорбира вода в околната атмосфера, а съдържанието на влага му е 8-10%, така че докосва човешката кожа и кара хората да се чувстват чисти.


Използване на имитация памучни ленти

Когато става въпрос за имитация на памучни ленти, много хора може да не знаят какво е.


Цветна твърдост към боядисване на памучни изделия

Цветността е един от важните показатели за качество на текстилните ленти. Така наречената влажност на цветовете се отнася до степента, в която цветът на боядисаната памучна лента остава твърд при физическо и химическо действие,


Как да се предотврати подражаването на памучните ленти от намокряне


Използване на регулатор на каишката на гръдната кост

Независимо дали става въпрос за раменна чанта, раница или училищна чанта, ако раменната каишка на чантата е твърде дълга, тя не само ще падне лесно, ще бъде неудобна за носене, и няма да изглежда добре, какво трябва да се направи, за да се реши проблема? Гръдната кост коректор може да ви помогне да решите този проблем


Виж повече