Πληροφορίες για τη

Ιδρύθηκε το 1991, Standford Group, ο πρώτος στη βιομηχανία που ξεκίνησε να σχεδιάζει το δικό του σχέδιο για την ανάπτυξη κολεκτιβίωσης, μετά από σχεδόν 30 χρόνια, έχει: Standford Industrial (HongKong) Co., Ltd., Shenzhen Standford Industries Co, Ltd., Shenzhen Standford DongHong cloth Co., Ltd., Shenzhen JunCai Buckle Co. Ltd., Shenzhen MengXin αποσκευές Co., Ltd., η επιχείρηση του ομίλου καλύπτει ολόκληρη τη διαδικασία κατασκευής προϊόντων ραπτικής, συμπεριλαμβανομένης της Ε&Α, της παραγωγής και των πωλήσεων υφάσματος, του πινγκού, Πόρπη και φερμουάρ. Η ομάδα έχει: προηγμένη περιστροφή, ύφανση, βαφή και φινίρισμα ευφυής υφαντική ταινία, εξοπλισμός παραγωγής σχοινιών· μεγάλη εισαγόμενη γραμμή παραγωγής υφασμάτων· πλήρης εξοπλισμός παραγωγής φερμουάρ και πόρπες· ποικιλία ηλεκτρονικού εξοπλισμού επεξεργασίας ραπτικής, καθώς και υποστήριξης εξοπλισμού επιθεώρησης. Η παραγωγή κάθε εταιρείας του ομίλου είναι σύμφωνη με τις διεθνείς/εθνικές απαιτήσεις περιβαλλοντικής προστασίας. Δυνάμει του πλεονεκτήματος του ομίλου στον τομέα των υφασμάτων, των πόρπων, των φερμουάρ, της πόρπης και της επεξεργασίας ραπτών, μπορούμε να παρέχουμε στους πελάτες τη διαχείριση της αλυσίδας εφοδιασμού εφοδιασμού ενός συστήματος έρευνας και ανάπτυξης, δειγματοληψίας και παραγωγής, και συνεχίζουν να δημιουργούν μέγιστη αξία για τους πελάτες. Η οικονομική παγκοσμιοποίηση φέρνει ευκαιρίες και προκλήσεις. Ο Όμιλος Standford θα συνεχίσει να υπερβαίνει τον εαυτό του, ενισχύοντας τη συνολική ανταγωνιστικότητα, και να προσπαθήσει να γίνει μια κορυφαία επιχείρηση συγκριτικής αξιολόγησης στον κλάδο.

Δείτε περισσότερα

ενημέρωσης

Πώς να επιλέξετε μεταβλητό Webbing τράβη για να εξασφαλίσει την ποιότητα του προϊόντος

Το κύριο προϊόν του εργοστάσιο μεταβλητής Webbing έλξης είναι η μεταβλητή Webbing τράβη, η οποία είναι πολύ κοινή στη ζωή μας, ιδιαίτερα στα ρούχα.


Πώς να ράψετε ένα μεταβλητό τράβη ρούχος

Α. Διπλώστε και ράψτε το ύφασμα για να σχηματίσετε ένα κυλινδρικό σχήμα b. Ανοίξτε το επίδομα ραφής, διπλώνετε την άκρη του υφάσματος στο μισό πλάτος μιας ελαστικής ζώνης, και ράβετε. Αφήστε 2 εκατοστά στη ραφή για να φορέσει το μεταβλητό τράβηγμα.


Εσωτερική δοκιμή


Βαμβάκι απομίμηση πλέγματα προμηθευτές σας λένε τα χαρακτηριστικά του καθαρού βαμβακιού πλέγματος καθαρού βαμβακιού

Υδροσκοπικότητα: Βαμβακερό πλέγμα έχει καλή υγροσκοπικότητα. Υπό φυσιολογικές συνθήκες, το πλέγμα μπορεί να απορροφήσει νερό στην περιβάλλουσα ατμόσφαιρα, και η περιεκτικότητα της υγρασίας του είναι 8-10%, Έτσι αγγίζει ανθρώπινο δέρμα και κάνει τους ανθρώπους να αισθάνονται αγνή.


Χρήση απομιμήσεων

Όταν πρόκειται για απομίμηση βαμβακερό πλέγμα, πολλοί άνθρωποι μπορεί να μην ξέρουν τι είναι.


Χρώμα σταθερότητα στη βαφή προϊόντων όμοια με βαμβάκι

Η στερεότητά του χρώματος είναι ένας από τους σημαντικούς δείκτες ποιότητας του πίνακα υφαντουργίας. Η λεγόμενη χρωματικότητα αναφέρεται στον βαθμό στον οποίο το χρώμα του βαμβακερό-όπως του πλέγματος παραμένει σταθερή υπό τη φυσική και χημική Δράση,


Πώς να αποτρέψετε την απομίμηση βαμβακερό πλέγμα από να βραχεί.


Χρήσεις του Ρυθμιστή ιμάντα στέρνου

Είτε πρόκειται για τσάντα ώμου, σακίδιο ή σχολική τσάντα, αν η λουρίδα του ώμου είναι πολύ μεγάλη, δεν θα πέσει μόνο εύκολα, είναι άβολο να μεταφέρει, και δεν θα φαίνεται καλό, τι πρέπει να γίνει για να λύσει το πρόβλημα; Ρυθμιστής ιμάντα στέρνου μπορεί να σας βοηθήσει να λύσετε αυτό το πρόβλημα.


Δείτε περισσότερα