RóLUNK

1991-ben alakult, a standford group, az első az iparban, hogy elkezdi tervezni a saját tervrajzát a kollektivizálási fejlesztés, közel 30 év után, van: standford industrial (hongkong) co., ltd., shenzhen standford industries co., ltd., shenzhen standford donghong cloth co., ltd., shenzhen juncai buckle co., Ltd., shenzhen mengxin luggage co., ltd., a csoport vállalkozása kiterjed a teljes gyártási folyamatot a varró termékek, beleértve a k + f, termelés és értékesítés szövet, szalag, csat és cipzár. A csoport rendelkezik: fejlett fonás, szövés, festés és befejező one-stop intelligens szövés szalag, kötél gyártási berendezések; nagy importált szövet gyártósor; teljes cipzár és csat gyártási berendezések; a különböző számítógépes varrás feldolgozó berendezések, valamint támogató ellenőrzési berendezések. A csoport minden egyes vállalatának gyártása megfelel a nemzetközi/nemzeti környezetvédelmi követelményeknek. A csoport költség előnye a szövet, szalag, cipzár, csat és varrás feldolgozás, tudjuk biztosítani az ügyfelek a one-stop ellátási lánc kezelése k + f, mintavételi és termelési, és továbbra is maximális értéket teremt az ügyfelek számára. A gazdasági globalizáció lehetőséget és kihívásokat hoz. A standford group továbbra is felülmúlja magát, fokozza az általános versenyképességet, és arra törekszik, hogy az iparág vezető benchmarking vállalata legyen.

mutass többet

SAJTóSZOBA

Hogyan válasszuk ki a változó szövet húzza, hogy biztosítsa a termék minőségét

A változó hevedervontatási gyár fő terméke a változó hevedervontatás, ami nagyon gyakori az életünkben, különösen a ruhákban.

2022-06-15 mutass többet

Hogyan lehet varrni egy változó szövet húzza

A. fold és varrni a ruhát, hogy képezzen egy hengeres alakú b. nyissa meg a ráhagyás, hajtsa a szélén a ruhával a fele a szélessége egy rugalmas sáv, és varrni. Hagyjuk 2cm a varrás viselésére a változó heveder húzza.

2022-06-17 mutass többet

In-house teszt

2021-01-15 mutass többet

Pamut utánzás szövet beszállítók megmondja a jellemzői tiszta pamut szövet

Higroszkópság: a pamut szövet jó higroszkópos. Normális körülmények között a heveder vizet képes a környező légkörbe elnyelni, nedvességtartalma 8-10%-os, így érinti az emberi bőrt, és tisztán érezheti magát az embereknek.

2022-06-20 mutass többet

Használata utánzás pamut szövet

Amikor az utánzás pamut szövet, sokan nem tudják, mi az.

2022-06-21 mutass többet

Színszilárdság a pamutszerű hevederek festéséhez

A színszilárdság a textilszalag egyik fontos minőségi mutatója. Az úgynevezett színszilárdság arra a mértékre utal, hogy a festett pamutszerű szalag színe fizikai és kémiai hatás alatt szilárdan marad,

2022-06-22 mutass többet

Hogyan lehet megakadályozni, hogy az utánzás pamut szövet nedvességet

2022-06-23 mutass többet

A szegycsont szíj beállítása

Akár válltáska, hátizsák vagy iskolai táska, ha a táska vállszíja túl hosszú, akkor nem csak könnyen leesik, kényelmetlen lesz hordozni, és nem fog jól kinézni, mit kell tenni a probléma megoldásához? Szegycsont szíj beállítása segíthet megoldani ezt a problémát

2021-05-14 mutass többet

mutass többet