О компанији

Osnovan 1991. godine, Standford Group, prvi u industriji počeo planirati vlastiti nacrt za razvoj kolektivizije, nakon skoro 30 godina, U skladu s člankom 107. stavkom 1. Ltd., Shenzhen Standford Industries Co, Ltd., Shenzhen Standford DongHong Cloth Co., Ltd., Šen Ltd., Shenzhen MengXin prtljaga Co., Ltd., Cjelokupna poduzeća obuhvaća cijeli postupak proizvoda za šivanje, uključujući istraživanje i razvoj, proizvodnju i prodaju tkanina, mreža, Kopèa i zatvaraè. Skupina ima: napredno vrtenje, tkanje, bojenje i dovršavanje jednokratne inteligentne trake za tkanje, oprema za proizvodnju užeta; velika uvozna tkanina proizvodnja; kompletna oprema za proizvodnju zatvarača i kopča; razne kompjuterske opreme za obradu šivanje, kao i potporu za inspekcijsku opremu. Proizvodnja svakog poduzeća u grupi je u skladu s međunarodnim/nacionalnim zahtjevima za zaštitu okoliša. S obzirom na troškovnu prednost grupe u tkanini, mreži, zatvarač, kopča i šivanje, korisnicima možemo osigurati upravljanje lancem opskrbe u jednom nastanku istraživanja i razvoja, uzorkovanja i proizvodnje, i dalje stvarati maksimalnu vrijednost za kupce. Ekonomska globalizacija donosi mogućnosti i izazove. Grupa Standford æe nastaviti da nadmašuje sebe, poveæati sveukupnu konkurentnost, i nastojati postati vodeće poduzeće za analizu u industriji.

Погледај још

и вести

Kako odabrati Variable Webbing Pull kako bi se osigurala kvaliteta proizvoda

Glavni proizvod tvornice Variable Webbing Pull je Variable Webbing Pull, što je vrlo čest u našem životu, posebno u odjeći.


Kako šivati varijabilnu mrežu

A. Presavijte i zašijte tkaninu da oblikuje cilindrični oblik b. Otvori šav dodatak, presavijte rub tkanine u pola širine elastične trake, i širite. Ostavite 2cm na šav za nošenje Variable mreža izvlačenja.


Ispitivanje unutar kuća


Dobavljači pamuka imitacije mreže vam govore karakteristike čiste pamučne mreže.

Higroskočnost: Pamučna mreža ima dobru higroskopkost. Pod normalnim okolnostima, mreža može apsorbirati vodu u okolnu atmosferu, a njen udaljenost vlage je 8-10%, Tako da dotakne ljudsku kožu i èini ljude da se oseæaju èistim.


Upotreba imitacije

Kad je riječ o imitaciji pamučne mreže, mnogi ljudi možda ne znaju što je to.


Površina boje u boji proizvoda poput pamučne

Postanje boja jedan je od važnih pokazatelja kvalitete tekstilne mreže. Takozvana I akcija,


Kako spriječiti imitaciju pamučne mreže


Primjene sternuma Adjustera

Bilo da je torba za ramenu, ranac ili školska torba, ako je traka na ramenu torbe preduga Ne samo da æe pasti lako, biti nezgodno da se nosi, i neæe izgledati dobro, što treba uèiniti da se reši problem? Sternum Strap podešavač može vam pomoći rješavati ovaj problem.


Погледај још